RESTAURANT
Els oferim cuina mediterrània i tradicional, feta a base de mim i foc lent, basant-se en productes de proximitat i proximitat. El producte preferit és la tòfona negra, de la nostra plantació, sempre que elaborem un plat l'incorporem, ja sigui al cognac trufat, sal trufada, oli trufat o ratllant sobre carn ecològica de la zona.
El saló principal, situat a les cavallerisses de la casa, exerceix de zona de restaurant-menjador. Té una antiga xemeneia on es realitzen els rostits a brasa, convertint-se en el reclam de la carta, a la vista del client.
LA CUINA DEL DIA A DIA
Plats de cullera i als productes de temporada. El nostre plat estrella són els cuits, cada dia elaborem un plat de cullera, com “La olleta”, fideus amb mini costelles de porc, truita d'arròs… Sense perdre de vista els dolços; "La coca mal feta" (antiga recepta de la meva àvia), pastissos de carbassa, mazapan…
















HORARI
-
El nostre restaurant obert al públic cada dia excepte dimarts
-
RESERVA PRÈVIA PER A DINAR I DINAR
-
Per als clients l'hostal romandrà obert cada dia (Reserves al telèfon 653088996).
CARTA DE VINS
Una reunió de menjar amb un bon vi se celebra millor, per això hem apostat per tenir una carta de vins i caves segons el gust del comensal. Al nostre celler apostem pels vins de la nostra província i caves de la Comunitat Valenciana, incloent vins D.O Ribera del Duero i D.O Rioja.
PREUS
Preu en règim de només allotjament per a una o dues persones:
·
Dinars i sopars (menú del dia) de dilluns a divendres 18€/persona.
Diumenges i festius des de 25€/persona.
·
L´establiment es reserva el dret d´oferir només CARTA en festius i dates d´alta ocupació. Tots els preus porten l'IVA inclòs.